Nieuwe iPad vs iPad 2: Valtest

Op YouTube is een valtest geplaatst van de iPad 2 en de nieuwe iPad. De iPad 2 komt als beste uit de test maar ‘beste’ is nogal betrekkelijk want het scherm is totaal onbruikbaar geworden.

Samsung gebruikt verstevigd glas (Gorilla Glas) en als we de test met de iPads zien, begrijpen we waarom. Het scherm van de iPad 2 en de nieuwe iPad zijn nogal fragiel zoals in onderstaande video is te zien. De iPad is iets zwaarder dan de iPad 2 waardoor het scherm wellicht met nog wat extra kracht de grond raakt. De test werd uitgevoerd door Square Trade, een bedrijf dat verzekeringen biedt voor de iPad. Wel laat het bedrijf alvast weten dat schade door dergelijk gebruik niet wordt gedekt door de verzekering. Toch maar een hoesje aanschaffen voor de iPad dus.


Om op te schieten
Voor Apple-fans kunnen de beelden uit de video nogal schokkend zijn maar het kan nog erger. Op internet is ook een filmpje te zien waarop er op de iPad wordt geschoten. Maar trek het je niet persoonlijk aan, ook producten als Microsofts Xbox 360 vonden op een dergelijke manier hun einde.


Computer Idee

Comments are closed.