Met de professioneel ogende sjablonen maakt u in een handomdraai documenten. Alles wat u nodig hebt voor het beheer van e-mail, afspraken en contacten vindt u in Outlook voor Mac. En dankzij het nieuwe lint van Office voor Mac, waarmee u alle benodigde tools onder handbereik hebt, ziet de interface van Office er op de Mac nu net zo uit als op de pc. Kan het nog efficiënter?

Sjablonengalerie: meer thema's, meer sjablonen, nog makkelijker aanpasbaar.
U hebt snel toegang tot duizenden thema's en sjablonen voor Word, PowerPoint en Excel 2011, waarmee u prachtige, professioneel ogende document maakt. Recente documenten vindt u in een handomdraai terug zodat u snel weer aan het werk kunt. Bovendien kunt u alle thema's en sjablonen aanpassen en bekijken voordat u ze selecteert. Zo krijgt u meteen het gewenste resultaat.

Nieuwe database- en gespreksweergave: uw e-mail samenvoegen en snel toegankelijk maken.
Office voor Mac 2011 bevat een nieuw programma voor al uw belangrijke e-mails, afspraken en contacten: Outlook voor Mac 2011. Gegevens worden in de nieuwe database als afzonderlijke, leesbare bestanden opgeslagen, waardoor Outlook voor Mac compatibel is met Spotlight en Time Machine. In het nieuwe Outlook voor Mac kunt u lange e-mailwisselingen in een eenvoudige, compacte structuur weergeven, zodat de hoofdlijnen van het e-mailgesprek snel te achterhalen zijn.

Veelvoorkomende taken snel uitvoeren.
Office voor Mac 2011 is voorzien van een dynamische lintinterface die veelgebruikte functies in Word, Excel, PowerPoint en Outlook voor Mac direct toegankelijk maakt. Het lint is aangepast aan de Mac om de aanmaak van professioneel ogende documenten, presentaties, spreadsheets en e-mail te stroomlijnen. Of u nu al jaren een Mac gebruikt of gewend bent aan Office voor de pc, Office voor Mac 2011 voelt altijd vertrouwd.



Microsoft

Published On: 03-11-10|Categories: nieuws|

Deel dit bericht