De 11-inch MacBook Air wordt binnenkort een collectors item. De geruchtmakende 12-inch MacBook Air zal de plaats van het kleinste model innemen. Dat claimt het matig betrouw­bare DigiTimes op basis van bronnen binnen de productieketen in Taiwan.

Volgens DigiTimes is de productie van de 12-inch Air inmiddels begonnen in de fabrieken van Quanta Computer, een van Apple’s vaste productiepartners. De nieuwe MacBook Air zou bovendien in het eerste kwartaal van dit jaar onthuld worden. Dat is waarschijnlijk tegelijk met de Apple Watch.

Bekijk ook: 12-inch MacBook Air van alle kanten in 3D

Geruchten over een radicaal nieuwe (Retina) MacBook Air van 12-inch hangen al een tijdje in de lucht, maar afgelopen week kwam de grootste onthulling. Volgens Mark Gurman van 9to5Mac zou de MacBook maar één aansluiting hebben in de vorm van een nieuwe USB 3.1-connector.

 

De 12-inch MacBook Air krijgt naar verluidt een egde-to-egde toetsenbord en is daarmee fysiek kleiner dan het 11-inch model. De 13-inch MacBook Air blijft volgens de bronnen van DigiTimes wel verkrijgbaar.

onemorething.nl

Published On: 13-01-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht