EEN GOED ONTWERP

Websites zijn er in vele soorten en maten, en iedereen wilt zich natuurlijk met zijn ontwerp onderscheiden. Als eigenaar van een website wil je hiermee je visitekaartje afgeven. De site moet dus niet alleen functioneel, maar zeker ook heel mooi zijn.

Na een goed gesprek met jou en een kop verse koffie of thee, ontwerpen wij meerdere grafische layout-concepten, waarbij je dan zelf een keuze kunt maken. Je hebt daarbij alle mogelijkheden om je wensen in de lay-out op te laten nemen. Vanuit het concept wordt het grafisch ontwerp gemaakt die tot in de details is uitgewerkt. Vanuit deze solide basis wordt de website dan uiteindelijk gebouwd.

We hebben ook een aantal samenwerkverbanden met design- en reclamebureaus. Met deze werkwijze kunnen wij voor elk budget een passende oplossing bieden.

Tegenwoordig heeft elk bedrijf een eigen website, en soms zelfs meerdere. Maar hoe bouw je nu een mooie, wervende en vooral veilige site? Samen met jou zoeken we eerst naar antwoorden op vragen als: “Wat is het doel van de website?” en “wat is de toegevoegde waarde ervan?” Hierdoor is het voor ons mogelijk om een website te bouwen, die geheel voldoet aan jouw wensen.

De ene website wordt gebouwd om alleen informatie uit te geven over producten of diensten, terwijl andere sites een geheel dynamische vormgeving moet krijgen, met bijvoorbeeld een webshop, reserveringssysteem of een compleet koppelbaar systeem voor datingsites of uitzendbureaus.

MEGA BITE CMS OF OPEN SOURCE APPLICATIES

Bij Mega Bite heb je de mogelijkheid om ons eigen Content Management Systeem aan je site te koppelen. Dit CMS is overzichtelijk en kan helemaal op maat gemaakt worden. Er zijn dus geen overbodige knoppen te zien, waardoor je je website zelf heel makkelijk kan onderhouden.

Ook kan je bij Mega Bite een WordPress website laten bouwen. Hierbij hebben we zelfs de mogelijkheid om eigen plugins te ontwikkelen en CRM-systemen te koppelen.

MEER WETEN?

Hebben we je interesse te pakken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te plannen voor die verse kop koffie of thee. We leggen graag alle mogelijkheden persoonlijk aan je uit.