Met de komst van steeds meer op IP gebaseerde oplossingen zoals werken in de ‘cloud‘, video conferencing en VOIP (telefonie over internet) maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt bandbreedte steeds belangrijker. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige DSL verbindingen hebben maar een beperkte bandbreedte. Gelukkig kunnen we op steeds meer plaatsen betrouwbare zakelijk glasvezelverbindingen aanvragen.

ONBEPERKTE BANDBREEDTE

Met glasvezel heb je de beschikking over veel bandbreedte. Standaard zijn snelheden van 10, 20, 50 of 100 Mbit/s mogelijk op bepaalde plekken zijn snelheden van 1000 Mbit/s beschikbaar. Op aanvraag zijn de mogelijkheden onbeperkt. Opschalen kan probleemloos. Wel zo handig als je de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van je bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming.

SLECHTS ÉÉN VERBINDING NODIG

Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen of alarm over IP. Alle belangrijke toepassingen kunnen op een glasvezelverbinding worden aangesloten. Groot voordeel van glasvezel is dat je al je diensten over één verbinding kunt laten lopen. Wanneer extra bandbreedte nodig is, dan stellen wij deze beschikbaar over dezelfde verbinding.

KWALITEIT & VEILIGHEID

Glasvezel is ontwikkeld om razendsnel grote hoeveelheden data over lange afstanden te kunnen transporteren. Een groot pluspunt is dat er geen verlies van data optreedt zoals dit bij het traditionele kopernetwerk wel het geval is. Bij glasvezelverbindingen wordt data getransporteerd door lichtsignalen. Verstoringen treden nauwelijks op en afluisteren is niet mogelijk.

ONDERNEMEN IS VOORUITZIEN

Nederland is flink aan het verglazen. KPN heeft door bundeling van gezamenlijke ondernemersbehoeften een groot gedeelte van zakelijk Nederland al voorzien van glasvezel op bedrijventerreinen. Dit wordt FTTO genoemd en staat voor  Fiber To The Office. Op deze bedrijventerreinen hanteert KPN scherpe tarieven. KPN zorgt hierbij voor de aanleg en het beheer van het glasvezelnetwerk, waarbij je verzekerd bent van een kwalitatief zeer hoogwaardig netwerk met razendsnelle verbindingen. Mega Bite is een KPN-partner en wij regelen dan ook het hele aanvraagproces voor je, tot en met de oplevering van de verbinding. Ook het abonnement wordt direct tussen jou en Mega Bite afgesloten. Je hoeft zelf dus geen contact op te nemen met KPN.

KPN biedt twee varianten glasvezelverbinding aan. Fiber To The Office is alleen leverbaar op door de KPN vastgestelde bedrijventerreinen. Door de gezamenlijke ontsluiting van meer- dere bedrijven op het glasvezelnetwerk is dit prijstechnisch een aantrekkelijke optie.

Wanneer jouw bedrijf niet is gevestigd op een door de KPN vast- gesteld bedrijventerrein, maar er wel glasvezelverbinding mogelijk is op je locatie, dan kom je in aanmerking voor WEAS. Dit staat voor Wholesale Ethernet Access Services. De prijzen voor WEAS zijn op aanvraag en afhankelijk van de afstand van glasvezelcentrale naar je locatie.

Zakelijke glasvezel van Eurofiber biedt een toekomstvaste aansluiting met snelheden vanaf 10 Mbit/s tot 100 Mbit/s. Heeft u meer capaciteit nodig dan is het mogelijk deze eenvoudig uit te breiden. Het betrouwbare Eurofiber glasvezelnetwerk is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over lange afstanden te transporteren zonder kwaliteitsverlies en heeft een beschikbaarheid van 99.9%. Bij glasvezel kunnen doorgaans alle diensten via één verbinding worden geleverd. U bepaalt zelf welke diensten u daarbij wilt afnemen. Hierdoor houdt u uw kosten relatief laag.

Eurofiber is een onafhankelijke, gespecialiseerde leverancier van op glasvezel gebaseerde verbindingen.
Eurofiber biedt de volgende glasvezelverbindingen aan:

Wil je ook weten of glasvezel op jouw locatie beschikbaar is? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op ons algemene telefoonnummer +31 35 711 0876 of mail naar info@megabite.nl. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je.