Google Adwords

Lukt het niet om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google, maar heb je helemaal geen zin of tijd om je te verdiepen in “Zoekmachine Optimalisatie” ? Dan is Google Adwords een mooie oplossing voor je.

Google Adwords is het online advertentie programma van Google. Je kunt daarmee adverteren in de zoekresultaten van Google. Hierbij komt je website boven de normale zoekresultaten te staan. Een voorbeeld van betaalde zoekresultaten zie je hier:

Google Adwords

Betalen per klik

Bij Google Adwords betaal je per klik op je  advertentie. Iemand zoekt via Google op een bepaalde zoekterm, en vervolgens komt je  advertentie bovenaan de pagina met de zoekresultaten. Deze klik verschilt in kosten afhankelijk van de populariteit van het zoekwoord waarop de advertentie gevonden moet worden.

Zelf doen of uitbesteden?

Op de website van Google AdWords vind je uitgebreide uitleg en ondersteuning met betrekking tot het opzetten van je eigen advertentiecampagne. Het opzetten van een goede campagne is een activiteit waarin je veel tijd zult moeten steken en die continu onderhoud behoeft. Je kan het opzetten en onderhouden van een campagne ook daarom ook uitbesteden. Mega Bite heeft ruime ervaring in het opzetten en onderhouden van dit soort reclame campagnes. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.


Andere interessante paginas: