Het 4G-netwerk van T-Mobile zal medio november geactiveerd worden en zal voor huidige klanten zonder extra kosten beschikbaar komen. De eerste regio waar het 4G-netwerk in gebruik wordt genomen is de randstad.

Op 18 november aanstaande gaat T-Mobile het eerste gedeelte van zijn 4G-netwerk in gebruik nemen. Dan zullen de eerste 100.000 abonnee's van T-Mobile kunnen genieten van een hogere internetsnelheid. Abonnee's van de virtuele provider MTV Mobile zullen ook kunnen genieten van de snelheidsupgrade, hoe het met andere virtuele providers die via T-Mobile's netwerk werken zit is nog niet duidelijk.

Huidige abonnee's hoeven geen extra kosten te betalen voor het gebruik van het 4G-netwerk en worden dus gratis van een upgrade voorzien, mits hun toestel daar klaar voor is. T-Mobile meldt nog dat klanten zich door de extra snelheid niet meer zorgen moeten gaan maken over hun limiet: bij de grens van 80 en 100 procent wordt een waarschuwing per sms verzonden.

T-Mobile is voornemens eind 2014 ongeveer 80 procent van de klanten toegang te geven tot het 4G-netwerk. De plannen voor de uitrol zijn op de website te bekijken.

www.techzine.nl

Published On: 16-09-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht