erwijl de lancering voor de nieuwste iPad mini nog moet komen, is Apple nu al bezig leveranciers in te lichten over de benodigde componenten voor opvolger van de huidige iPad. De nieuwe iPad zou halverwege 2013 op de markt worden gebracht.

Als de berichten waar blijken te zijn dat er al weer gewerkt wordt aan een nieuwe iPad, dan zouden consumenten ergens halverwege 2013 deze iPad kunnen kopen. Hoewel het nog te vroeg is om in te gaan op enige design- of specificatiedetails, verklaren sommige leveranciers dat dit apparaat over minder LED-chips gaat beschikken dan nu het geval is in de iPad. In de huidige iPad gaat het om 84 chips, dat aantal zou dus verminderd moeten worden. Het apparaat gaat hetzelfde 9.7 inch scherm behouden en de grootste interne veranderingen bij deze iPad dragen bij aan een meer gestroomlijnd productieproces. 

Op 23 oktober zal Tim Cook, CEO van Apple, de iPad mini aan de wereld tonen. Dit zal tevens het einde betekenen voor de tomeloze stroom speculaties over een kleinere iPad, die de afgelopen maanden de wereld in werden geholpen.
Techzine.nl

Published On: 17-10-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht