Vandaag zal het Worldwide Developers Conference van Apple wederom van start gaan. Zoals eigenlijk elk jaar het geval is zal Apple een evenement houden waar het nieuwe soft- en hardware aan het grote publiek zal tonen. Er gingen geruchten dat Apple, net als vorig jaar, een nieuwe iOS-versie zou onthullen tijdens dit evenement. Foto's van het te gebruiken gebouw geven aan dat Apple inderdaad het nieuwe iOS 8 zal presenteren.

Aangezien de presentatie vanavond zal plaatsvinden is men druk in de weer met de voorbereidingen. Er zijn op het internet afbeeldingen opgedoken van een banner met het getal 'acht' (8) erop. Dit duidt erop dat Apple het mobiele besturingssysteem, dat onder andere wordt gebruikt door zijn iPads en iPhones, zal presenteren.

Naar verwachting zal Apple iOS 8 gebruiken om een aantal nieuwe features en apps te introduceren. Zo zou een mogelijke Shazam-integratie kunnen plaatsvinden. Met dergelijke functionaliteiten zou Siri voortaan ook liedjes kunnen herkennen. Daarnaast zouden gezondheid en fitness een zeer belangrijke rol gaan spelen in iOS 8. Met de app 'Healtbook' zou Apple al deze functies willen integreren. Daarnaast zou de app ook het medicijngebruik van de gebruiker kunnen bijhouden.

Al met al lijkt het erop dat Apple met iOS 8 de kans wil benutten om features te integreren die te maken hebben met gezondheid en fitness. Natuurlijk blijven dit geruchten en zal het vanavond om 19:00 Nederlandse tijd blijken wat Apple voor iedereen in petto heeft.

hardware.info

Published On: 02-06-14|Categories: nieuws|

Deel dit bericht