De iPhone 6 krijgt een groter scherm en zal volgende zomer gelanceerd worden. Dit wordt althans beweerd door Gene Munster van analistenbureau Piper Jaffray. Munster deed onderzoek naar de verwachtte financiële prestaties van Apple, toen hij dit meldde.

Munster doet onderzoek naar de financiele prestaties die verwacht worden van Apple. Hierbij is het voor hem ook belangrijk om te kijken naar de grote lanceringen van het bedrijf. De iPhone 6 zal een groter scherm krijgen, maar aan wat voor afmeting we moeten denken is niet duidelijk. Behalve de iPhone 6 met een groter scherm voorspelde Munster ook een televisie en een smartwatch die mogelijk de iWatch zal gaan heten.

Er werd al gepraat over een iPhone met een groter scherm voordat de iPhone 5C en de iPhone 5S uit waren. Ook de televisie en de iWatch waren al voorspeld door verschillende bloggers.

Wat wel opvallend is aan de voorspelling, is dat Munster voorspelt dat de nieuwe iPhone in de zomer gelanceerd zal worden. Sinds enkele jaren lanceert Apple de iPhones juist in de herfst, hoewel de eerste iPhones wel in de zomer werden gepresenteerd. Het zou kunnen dat Apple weer teruggaat naar het oude schema, maar het is allerminst zeker.

Ook lijkt het Munster onwaarschijnlijk dat de iWatch op korte termijn uitgebracht zal gaan worden. De smartwatch zal naar alle waarschijnlijkheid nog een jaar nodig hebben om klaargemaakt te worden voor de markt, nadat andere merken een smartwatch hebben uitgebracht. Deze tijd zal dan benut kunnen worden om functies toe te voegen die missen bij de smartwatches van de concurrent.

www.techzine.nl

Published On: 29-10-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht