Apple heeft een update gelanceerd voor de Mail-applicatie waarmee meerdere bugs omtrent de compatibiliteit met Google's Gmail worden opgelost. Eveneens is het probleem van het vastlopen van de nieuwe 13 inch MacBook Pro Retina middels een aparte update verholpen.

Apple heeft meerdere losse updates voor de applicaties binnen het recentelijk gelanceerde Mac OS X 10.9 Mavericks eerst intern getest, waarna nu in ieder geval de update voor de Mail-applicatie beschikbaar is voor de consument.

Veel gebruikers ondervonden problemen met het gebruik van Gmail in apple's eigen Mail-applicatie van Mavericks. Zo bleek dat berichten van Gmail vaak twee keer werden gedownload. Ook ondervonden gebruikers problemen omtrent het verwijderen, verplaatsen en archiveren van Gmail-berichten. Met het uitbrengen van de update voor de Mail-applicatie zullen dergelijke problemen volgens Apple verleden tijd zijn. De update is reeds voor gebruikers van OS 10.9 Mavericks beschikbaar via de Mac AppStore.

Overigens heeft Apple eveneens een update beschikbaar gesteld voor de 13 inch MacBook Pro Retina. Gebruikers van de nieuwe laptop meldden dat invoer van het touchpad en het toetsenbord van dit systeem soms vastliep.

www.techzine.nl

Published On: 08-11-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht