Apple heeft uitnodigingen naar de media verstuurd voor een evenement dat op dinsdag 23 oktober zal plaatsvinden. De zin "We've got a little more to show you" lijkt er op te duiden dat het bedrijf uit Cupertino de langverwachte iPad mini zal onthullen.

Het evenement zal plaatsvinden in het California Theatre in San Jose. Geruchten over een kleinere iPad doen al jaren de ronde en de afgelopen maanden kwamen er in een moordend tempo nieuwe geruchten bij. Het woordje little in de zin op de uitnodiging lijkt te duiden op de aankondiging van een kleinere versie van de iPad. Naar verwachting zal het toestel al voor Kerstmis in de winkels liggen.

De iPad mini zou in de Verenigde Staten een prijs van 299 dollar kunnen krijgen, wat beduidend hoger zou zijn dan de Kindle Fire, de Google Nexus 7 en andere tablets met dezelfde schermafmeting. Deze toestellen hebben een prijs van rond de 199 dollar.

Er gaan eveneens geruchten dat Apple ook verversingen van verschillende Mac-producten uit de doeken zal doen op 23 oktober. Zo zouden een nieuwe Mac mini en een 13 inch-versie van de Retina MacBook Pro verwacht worden

Techzine.nl

Published On: 17-10-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht