Het wordt steeds aannemelijk dat fabrikant Apple haar volgende generatie iPhones zal uitrusten met een groter beeldscherm. Uit China komen berichten dat een insider van Apple heeft aangegeven dat er momenteel testen worden uitgevoerd met een prototype dat een schermgrootte heeft van 4,9 inch.

Waar de schermgrootte van de huidige iPhone 5C (review) en de iPhone 5S (review) 4,0 inch bedraagt, zou dit bij de opvolger wel eens 4,9 inch kunnen bedragen. Gisteren verscheen het bericht dat wanneer Apple de volgende generatie iPhones met een groter scherm zal uitrusten, het prijskaartje hierdoor mogelijk ook een stuk groter zal zijn. Over Apple's keuze wat betreft de precieze grootte van het scherm liepen de schattingen al richting de 5 inch.

Volgens het Chinese C-Tech zou een insider van Apple hebben doorgegeven dat de fabrikant bezig is met het testen van het prototype van de nieuwe iPhone. Dit prototype heeft volgens de bron een beeldscherm van 4,9 inch. Zowel de iPhone 5C en de iPhone 5S zouden het komende jaar een opvolger krijgen die met dit grotere scherm is uitgevoerd.

We kunnen onderhand vrijwel zeker stellen dat de volgende generatie iPhones in ieder geval een groter beeldscherm zal krijgen. Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe smartphones het levenslicht zullen zien.

Techzine

Published On: 22-11-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht