Een aanzienlijk aantal gebruikers van OS X 10.9 Mavericks klaagt over problemen met de mail-app in de nieuwste versie van OS X die twee weken geleden uitgebracht werd. De problemen zouden vooral bij het gebruik van Google’s Gmail en Microsoft Exchange accounts optreden.

De problemen zouden optreden bij het verplaatsen en verwijderen van mailberichten, soms lukt dit helemaal niet of komen de berichten weer terug op hun oude plaats. Intussen is Apple op de hoogte en wordt er aan een oplossing gewerkt. Afgelopen week ontvingen Apple-medewerkers en betatesters een nieuwe versie van de OS X Mail-app die de problemen moet oplossen.

Betatesters wordt momenteel gevraagd om de werking van de volgende functies te verifiëren:

– Use Mail with your usual Mail accounts, including iCloud, Gmail, Exchange, etc.
– Send Mail messages
– Receive and check for new Mail messages at the intervals you expect it
– Read and move Mail messages to folders on your mail server, folders on your Mac, smart folders.
– Delete Mail messages as appropriate
– Undo move or delete actions with your Mail messages
– Mark messages read/unread in both your mail provider’s webpage and Mail and verify they stay in sync.

De testversie van de Mail-app heeft buildnummer 1822, de versie die momenteel in OS X 10.9 Mavericks aanwezig is heeft buildnummer 1816. Het is nog niet bekend of de update voor de Mail-applicatie onderdeel zal worden van OS X 10.9.1 of als losse update beschikbaar gesteld zal worden.

OS X 10.9 Mavericks werd tijdens een special event op 22 oktober uitgebracht en is een gratis update voor iedere Mac-gebruiker. Tot nu toe is de Mail-bug de enige grote bug in Mavericks.

onemorething.nl

Published On: 28-02-14|Categories: nieuws|

Deel dit bericht