Apple heeft naast vaste computer en all-in-one’s ook een laptop lijn, de MacBook genaamd. Deze staan voor alles wat er op de desktop beschikbaar is, maar dan in een portable vorm. Dit maakt de MacBook zeer aantrekkelijk als desktop vervangen voor iemand die ook vaak onderweg is. Of als een tweede computer.

MacBook (2015)

De MacBook is de nieuw uitgebrachte variant van deze laptop. Een extreem dunne laptop met uitstekende batterijduur en een prachtig scherm. Ideaal voor mensen met weinig eisen aan hun laptop, of voor gebruikers die vaak onderweg zijn. Maar geen grootte- of zware laptop en tablet mee willen nemen. Daarom wordt deze MacBook gezien als de vervanger voor mensen die de mobiliteit willen hebben van een Tablet maar het gebruiksgemak en de omgeving van een laptop.

MacBook Air

De MacBook Air is sinds zijn introductie in 2008 vooruitstrevend in prestatie, batterijduur en bouwkwaliteit. Daarnaast is het een van de dunste en lichtste laptop op de markt. Het gebruikersdoel van de MacBook Air is vooral gebruikelijk kantoorwerkzaamheden. Waaronder e-mail, tekstverwerken, spreadsheets en internetten vallen. En door zijn portable formaat een geweldige optie voor mensen die graag mobiel willen zijn, zonder te veel met zich mee te willen nemen. En met een uitbreiding van een scherm, toetsenbord en muis kan de MacBook Air ook nog eens uitstekend als desktop fungeren voor op kantoor.

""

MacBook Pro

Waar de MacBook en MacBook Air vooral voor standaard kantoorwerkzaamheden zijn gemaakt, is de MacBook Pro lijn voor mensen die meer uit hun Laptop willen halen. Denk hierbij aan photoshop, videobewerking, programma ontwikkeling en dergelijke werkzaamheden. Met zijn snellere processors en prachtig scherm is de MacBook Pro de keus voor veeleisende gebruikers of mensen die graag een wat snellere laptop willen hebben.

""

Tweakers.net, Hardware.info, OneMoreThing, Consumentenbond

Published On: 22-05-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht