De eerste foto's van de vermoedelijke behuizing van de iPhone 6 zijn uitgelekt. De behuizing laat zien dat Apple apparaten met grotere schermen test.

De foto's zijn gepubliceerd door Sonny Dickson die vaak over afbeeldingen van nog niet uitgebrachte Apple-producten beschikt. Hij had ook de iPhone 5C en 5S al voor de aankondiging in handen.

De foto's laten de grijze en gouden versie van de behuizing zien. De behuizing heeft net als de iPhone 5S een grotere opening voor de flitser en gekleurde ring om de thuisknop. Volgens Dickson is de nieuwe behuizing dunner en breder dan vorige iPhones.

"Het design lijkt op een kruising tussen de iPad Air en de iPod touch. Maar ik ben er niet 100 procent zeker van dat dit de daadwerkelijke behuizing is van de iPhone 6", aldus Dickson.

Op het forum van Macrumors wordt de echtheid van de foto's in twijfel getrokken, omdat er herhalende veegsporen op de behuizing te zien zijn. Daardoor lijkt het erop dat de foto's met Photoshop in elkaar zijn gezet.

Eerder gingen geruchten dat Apple dit jaar twee iPhones met een scherm tussen de 4,5 en 5 inch en een scherm groter dan 5 inch wil uitbrengen.

nutech.nl

Published On: 14-02-14|Categories: nieuws|

Deel dit bericht