Nieuwe Moto X, ook voor egofoto's in het donker.

Smartphones met betere camera's aan de voorkant dan aan de achterkant waren er al, maar Moto X maakt het af met een complete selfieflitser.

Selfie, selfie in de hand, wie is de mooiste van het land? Het zelfportret is zo oud als de kunst zelf, maar met de komst van camera's aan de voorkant van mobieltjes wordt de wereld overspoeld met selfies. Die zijn qua compositie en beeldkwaliteit meestal om te janken, maar dat is onderdeel van de charme.

Maar de selfiebusiness professionaliseert in hoog tempo. Bij sommige smartphones is de selfiecamera, dus die aan de voorkant zit boven het scherm, al beter dan de reguliere camera. Ten minste, hij heeft meer megapixels. Vervolgens zagen we explosie van de selfiestick in het straatbeeld.

""

Selfie in het donker

De laatste horde: situaties met weinig licht. Dan is selfiën (bij deze een werkwoord) onmogelijk, tenzij je expres een wazige, bewogen schim wilt. Zie daar de Moto X. Uitgelekte foto's tonen zowaar een flitslicht naast de camera op de voorkant, waarmee de selfiemobiel compleet is.

Overigens bestaan er al appjes om een flitser bij de selfie te emuleren, die zet kortstondig het scherm op het helderste wit.

Webwereld

Published On: 23-07-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht