Live EK 2012 in Polen & Oekraïne

Van 8 juni t/m 1 juli 2012 vindt het EK voetbal plaats in Polen & Oekraïne. Het Nederlands Elftal heeft zich als groepswinnaar gekwalificeerd voor het EK 2012 en is ingedeeld in Groep B, waar Oranje het moet opnemen tegen Denemarken, Duitsland en Portugal in het Metalist Stadion in Charkov. Zaterdag 9 juni: live Nederland – Denemarken kijken, woensdag 13 juni: live Nederland – Duitsland kijken, zondag 17 juni: Portugal – Nederland live op internet via gratis streams.

EK live via internet streams

Je kunt het EK live op internet kijken via gratis streams op je PC, laptop, computer, Mac, iPad, iPhone en andere tablets en mobiele telefoons. Van alle voetbal wedstrijden op het EK 2012 in Polen & Oekraïne is een live stream beschikbaar, ook van de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Dit is vooral handig voor mensen die moeten werken, op school zitten of in het buitenland zijn en de EK voetbal wedstrijden daardoor niet op TV, maar wel via internet streams kunnen kijken. Je kan onder andere de volgende wedstrijden kijken van het EK live via internet streams: live Polen – Griekenland kijken op vrijdag 8 juni om 18:00 uur in Groep A, live Rusland – Tsjechie kijken op vrijdag 8 juni om 20:45 uur in Groep A, live Nederland – Denemarken kijken op zaterdag 9 juni om 18:00 uur in Groep B, live Duitsland – Portugal kijken op zaterdag 9 juni om 20:45 uur in Groep B en alle andere EK live streams op internet.

Live Nederlands Elftal kijken

EK Voetbal live betekent ook de wedstrijden van het Nederlands Elftal: live Nederland – Denemarken kijken in Groep B op zaterdag 9 juni om 18:00 uur. Live Nederland – Duitsland kijken in Groep B op woensdag 13 juni om 20:45 uur. Live Nederland – Portugal kijken in Groep B op zondag 17 juni om 20:45 uur. Alle wedstrijden van Oranje in de groepsfase worden gespeeld in het Metalist Stadion in Charkov. Je kunt de wedstrijden van Oranje live op internet kijken via gratis streams op je laptop, PC, Mac, iPad, iPhone en andere tablets en mobiele telefoons.

Gratis streams via P2P programma's

De live streams van het EK Voetbal worden uitgezonden via meerdere zenders. Deze zenders kun je zowel in Nederland als in het buitenland ontvangen met de P2P programma's SopCast, TVAnts en TVU Player. Het enige wat je dus hoeft te doen is één of meerdere van deze programma's te downloaden om de gratis stream te kunnen kijken. Per wedstrijd verschilt het op welke zenders de stream live wordt uitgezonden en met welk programma deze zenders zijn te ontvangen. Klik op een wedstrijd in het speelschema om deze live op internet te kijken. Met de P2P programma's SopCast, TVAnts en TVU Player kun je de volgende internet streams van het EK live kijken: live Polen – Griekenland kijken op vrijdag 8 juni om 18:00 uur in Groep A, live Rusland – Tsjechie kijken op vrijdag 8 juni om 20:45 uur in Groep A, live Nederland – Denemarken kijken op zaterdag 9 juni om 18:00 uur in Groep B, live Duitsland – Portugal kijken op zaterdag 9 juni om 20:45 uur in Groep B en alle andere live EK streams op je PC, computer, laptop, Mac, iPad, iPhone en andere tablets en mobiele telefoons.

Live EK Voetbal op TV via NOS Studio Sport

Naast het EK voetbal op internet kun je ook het EK live kijken op TV. NOS Studio Sport zendt wedstrijden uit op TV, internet en Radio Langs de Lijn. Er wordt verwacht dat de NOS de grote belangstelling tijdens het EK 2012 op internet niet aan kan. Bovendien kun je alleen vanuit Nederland kijken en niet vanuit het buitenland. Vandaar dat wij de mogelijkheid beiden toch de wedstrijden van het EK live op internet via streams te kijken, zowel in Nederland als in het buitenland.

EK Poule Excel

. "EK
Wil je een EK Pool maken voor familie, vrienden of collega's? Bespaar je tijd en moeite. Wij hebben een systeem in Excel ontwikkeld waarmee je een EK Poule 2012 kunt organiseren. Deze software kijkt de voorspelling van deelnemers automatisch na en rekent de totale punten uit. Het Excel bestand bevat een inschrijfformulier, spelregels & puntentelling, een uitgebreid formulier waarop de deelnemers hun voorspellingen kunnen invullen, een ingebouwd systeem dat de voorspellingen van de deelnemers automatisch nakijkt, punten optelt en de totale score uitrekent, en een ranglijst om de score van deelnemers te sorteren. Heb jij het meeste verstand van het EK Voetbal en de wedstrijden van het Nederlands Elftal? Download nu de poule en voorspel!

download EK Pool 2012

"EK

EK Speelschema 2012

Het complete speelschema van het EK 2012 in Polen & Oekraïne is hier te downloaden in de vorm van een poster. Dit wedstrijdschema bevat alle wedstrijden van het EK Voetbal 2012 met data & tijden, speelsteden, groepsindelingen en finales. Op dit schema kan je van alle wedstrijden – inclusief het Nederlands Elftal – de uitslagen zelf invullen en aan het einde van de groepsrondes ook de kwartfinalisten, halve finalisten, en finalisten. Hang deze poster met het speelschema op in huis of op het werk, en leef mee met ons Oranje!

download EK Wedstrijdschema 2012

livevoetbalkijken.nl

Published On: 08-06-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht