Mozilla heeft Firefox 16 opnieuw gelanceerd, het beveiligingslek is gedicht. Mozilla biedt de nieuwe versie nu aan als Firefox 16.0.1, mensen die Firefox 16 al hadden geïnstalleerd wordt aangeraden om meteen te upgraden naar deze nieuwe versie.

Mozilla begon donderdagavond rond half negen met het verspreiden en online aanbieden van de nieuwe versie van Firefox, versie 16.0.1. Ook de Nederlandse versie is geüpdatet naar de laatste versie. Naast het kritieke beveiligingslek zijn er ook nog 3 andere fouten gevonden en gecorrigeerd. Gebruikers die nog steeds Firefox 16 draaien worden met klem aangeraden zo snel mogelijk te updaten naar versie 16.0.1.

Het verwijderen van Firefox 16 gebeurde vrij snel nadat Mozilla vernam dat er een groot beveiligingslek aanwezig was in zijn net gelanceerde browser-update, door gebruik te maken van de kwetsbaarheid in de browser konden kwaadwillenden websites de browserhistorie raadplegen. Mozilla verving de Firefox 16 download tijdelijk met de oudere stabiele versie 15.0.1.
Techzine.nl

Published On: 12-10-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht