Vanaf deze week is de Slate 21 in Nederland verkrijgbaar. Deze reusachtige tablet met een beeldformaat van 21,5 inch zal uitgerust zijn met een ARM-chip en draaien op het mobiele besturingssysteem Android 4.2 Jelly Bean.

HP start vandaag met de verkoop van de Slate 21. Deze grote tablet heeft een beeldformaat van 21,5 inch en draait op het mobiele besturingssysteem Android 4.2. Met dit mobiele besturingssysteem kunnen in totaal vijf verschillende gebruikersaccounts worden aangemaakt.

De Slate 21 beschikt over 1GB werkgeheugen en een Tegra 4-chipset van Nvidia, welke bestaat uit een quad-core processor en een GeForce-chip voor het grafische werk. Het beeldscherm van 21,5 inch heeft een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels en kan rechtop worden gezet dankzij een kickstand. Het scherm is kantelbaar tussen een hoek van 15 en 70 graden.

De opslagcapaciteit bedraagt standaard 8GB in de vorm van een flashgeheugen en kan worden uitgebreid met een SD-kaartje. De Slate 21 zal beschikken over drie USB 2.0-poorten en een geïntegreerde webcam.

Met behulp van het meegeleverde Splashtop 2 HD-applicatie is het mogelijk een desktop-pc op afstand te bedienen. De Slate 21 zal vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar zijn en is vandaag al online te bestellen via verschillende webwinkels, met een adviesprijs van 379 euro.

www.techzine.nl

Published On: 15-10-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht