HP introduceert 's werelds eerste 27 inch All-in-One Workstation

De HP Z1 combineert een stijlvol industrieel ontwerp met geavanceerde prestaties dankzij Intel® Xeon®-processors, NVIDIA Quadro-grafische kaarten en hoog resolutiescherm (2560 x 1440) met ondersteuning van meer dan 1 miljard kleuren. 

Het display van de nieuwe HP Z1 Workstation kan opengeklapt worden zodat gebruikers gemakkelijk upgrades kunnen uitvoeren zonder enige hulpmiddelen. De HP Z1, gebouwd voor computer-aided design (CAD), digitale media, entertainment, architectuur en onderwijs, biedt razendsnelle rendering en prestaties. Een breed scala aan krachtige grafische kaarten en processors zijn beschikbaar en zijn grondig getest en gecertificeerd voor toonaangevende, hedendaagse industriële toepassingen. Of het nu gaat om een ingenieur die 3D-modellen creëert, een architect die gebouwen ontwerpt, een video-editor die videomateriaal bewerkt of een fotograaf die de laatste hand legt aan de afwerking van zijn foto’s, de HP Z1 geeft creatieve professionals de computerkracht die ze nodig hebben om ideeën sneller tot leven te brengen.

     ""


  • De HP Z1 is voorzien van professionele NVIDIA Quadro-grafische kaarten, ECC-geheugen, quad-core Intel Xeon-processors, (2) diverse softwareprogramma’s en functioneert fluisterstil.
  • Gebruikers kunnen gemakkelijk een harde schijf toevoegen, het geheugen uitbreiden of toegang krijgen tot de grafische kaart door de chassis open te klappen en onderdelen te verwisselen.
  • Keuze uit verschillende opslagtypes, waaronder 7.2K en 10K SATA-, SSD-, optionele RAID-configuraties, een geheugenkaartlezer en optische drives, waaronder een slot-loading DVD Writer.
  • Het 27 inch (68,6 cm) witte LED-beeldscherm ondersteunt een resolutie van 2560 x 1440 met meer dan 1 miljard kleuren en beschikt over een breed, 178 graden kijkhoek en een in-plane switching (IPS)-paneel.
  • Dual-cone-luidsprekers en SRS Premium Sound bieden high-fidelity audio.
  • De HD-webcam met de mogelijkheid tot HD-kwaliteit video.
  • Via HP Remote Graphics Software hebben gebruikers remote toegang tot de workstation en high-perfomance 2D-, 3D-, video- en mediarijke toepassingen.
  • De HP-Performance Advisor maakt een volledig overzicht van de hardware- en softwareconfiguraties beschikbaar waarmee de workstation gemakkelijk geoptimaliseerd kan worden voor specifieke professionele toepassingen.

De nieuwe HP Z1 is naar verwachting in april leverbaar via uw HPStar distributeur

Bekijk hier de video over de HP Z1

 

hpstar.nl

Published On: 06-03-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht