WIJ BIEDEN 3 VERSCHILLENDE NIEUWSBRIEVEN AAN VOOR ONZE KLANTEN

  • Belangrijke mededelingen
  • Storingen
  • Aanbiedingen en acties

Belangrijke mededelingen
Belangrijke mededelingen zijn bijvoorbeeld berichten over gepland onderhoud op onze clouddiensten, maar ook mededelingen over grote beveiligingslekken en updates. Deze zullen we altijd op onze homepage plaatsen en ook op onze FaceBook- en Twitterpagina kenbaar maken. Wanneer je ze liever per mail ontvangt, dan kun je je inschrijven op deze nieuwsbrief.

Storingen
Bij storingen op onze services of bij grote service aanbieders van internet en e-mail, houden we je natuurlijk ook graag op de hoogte. Ook dit melden we altijd op onze homepage en Social Media kanalen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit via een emailbericht ontvangen. In de nieuwsbrief ontvang je dan eenmalig een bericht over de storing en daarbij vermelden we een link naar onze webpagina waar alle updates worden geplaatst van die storing.

Aanbiedingen en acties
Een aantal keer per jaar hebben we bijzondere acties op hardware en diensten. Als je deze niet wilt missen, meld je dan aan voor deze nieuwsbrief. Maak je geen zorgen, we zullen je niet elke bestoken met mails. Slechts een paar keer per jaar versturen wij een mailing met aanbiedingen. En afmelden gaat natuurlijk net zo makkelijk als aanmelden.

Aanmelden

Ja, ik wil me graag aanmelden op de volgende nieuwsbrieven:


Marketingtoestemmingen

Mega Bite gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen uit 1 van de bovengenoemde voorkeuren.


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via web@megabite.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Kijk op onze website voor onze Privacy Policy. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.


We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.