Windows Phone-gebruikers hebben lang moeten wachten op een officiële Instagram-app voor hun telefoon. Vanaf nu is de app echter eindelijk verkrijgbaar, hoewel hij minder uitgebreid is dan de Android- en iOS-versie en alleen beschikbaar is voor Windows Phone 8-gebruikers.

De Instagram-app die vandaag is uitgekomen, is minder uitgebreid dan de Android- en iOS-app. Om die reden zal de app dan ook terug te vinden zijn in de Windows Store onder de noemer Instagram BETA.

Foto's die gemaakt zijn, kunnen via Instagram worden geladen en direct bewerkt worden met filters. Het eindresultaat kan gedeeld worden via het sociale netwerk. Ook het toevoegen van hashtags is mogelijk op de Windows Phone-versie.

Er moet nog een hoop toegevoegd worden aan Instagram op Windows Phone 8. Met deze versie is het bijvoorbeeld niet mogelijk om filmpjes op te nemen of delen, foto's te taggen of direct vanuit de app foto's te maken. Op dit moment word je doorgestuurd naar je normale camera-applicatie, waarna de foto die daarmee gemaakt is, bewerkt kan worden in Instagram.

www.techzine.nl

Published On: 21-11-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht