Microsoft heeft bevestigd dat Internet Explorer 11 ook voor Windows 7 zal worden uitgebracht. Wanneer dat moet gebeuren is echter niet bekendgemaakt.

Microsoft presenteerde Windows 8.1 gisteren tijdens de BUILD-conferentie. Windows 8.1 zal later dit jaar het toneel zijn waarop Internet Explorer 11 zijn debuut zal maken. De betaversie van de webbrowser is alvast uit te proberen wanneer de update naar de previewversie van Windows 8.1 wordt geïnstalleerd. Internet Explorer 11 moet aanzienlijk sneller zijn dan zijn voorganger, maar ook zuiniger omgaan met de accuvan mobiele apparaten.

Het blijft echter niet alleen bij Windows 8.1, zo heeft Microsoft duidelijk gemaakt. Ook Windows 7-gebruikers kunnen gebruik maken van de nieuwste versie van de internetbrowser. Dit is goed nieuws voor mensen die het gebruik van Windows 8 liever vermijden, maar wel gebruik willen maken van de nieuwste webtechnologieën.

Internet Explorer 10 voor Windows 7 verscheen enkele maanden na de lancering van Windows 8, het is onduidelijk of Microsoft opnieuw zo'n schema aan zal houden.

Techzine

Published On: 27-06-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht