Naast een iPhone 6, is er ook een nieuwe iPad op komst. Hoewel nog niet bekend is wan­neer deze precies uitkomt, kan het wel eens eerder zijn dan verwacht. Bronnen binnen een grote Apple Reseller vertellen OMT dat Apple de iPad 4 vandaag end of life heeft verklaard.

Vanaf dat moment is het voor inkopers niet meer mogelijk om nieuwe voorraad iPad 4 te bestellen. Doorgaans houdt dit in dat de huidige voorraad weggewerkt moet worden en een nieuwe iPad binnen een maand in de schappen ligt. Zou Apple tijdens het special event op 9 september zowel een iPhone 6 als iPad Air 2 én iPad mini 3 aan gaan kondigen?

Een andere mogelijkheid is dat de nieuwe iPads meteen na aankondiging leverbaar zijn, meestal zit er 10 dagen tussen aankondiging en levering. Hoewel Apple nog nooit een iPad direct na aankondiging leverde, gebeurde dit wel bij bijvoorbeeld MacBooks. De iPad 4 was al eerder End of Life, maar werd terug in het assortiment opgenomen als vervanger van de iPad 2.

"De

De iPad 4 is momenteel als instap-iPad te koop.

Na de introductie van een nieuwe iPad, gaat de iPad Air de huidige iPad 4 waarschijnlijk als instapmodel vervangen. Het is niet bekend of de iPad mini zonder Retina Display ook End of Life is.

Volgens de meest recente geruchten krijgt de iPad Air 2 een grotere hoeveelheid werkgeheugen dat goed van past komt bij multitasken en split screen. Ook wordt de nieuwe tablet volgens eerdere geruchten weer een stukje dunner en lichter. Ook Touch ID en een beter ontspiegeld scherm staan op de speclist voor de nieuwe iPad.

"air2-001"

onemorething.nl

Published On: 25-08-14|Categories: nieuws|

Deel dit bericht