De iPhone 3G S met 16GB is bij Mega Bite uit voorraad leverbaar, origineel simlock vrij, zonder abonnement en te gebruiken met uw eigen simkaart. Updaten via iTunes voor nieuwe software / firmware mogelijk. 1 jaar garantie.

Programma's geopend houden op de achtergrond. Je programma's ordenen in mappen. Rondneuzen in de iBookstore. De 8-GB iPhone 3GS maakt gebruik van alle prachtige functies van iOS 4.

Inhoud van de verpakking:

    * Apple koptelefoon met afstandsbediening en microfoon
    * USB-lichtnetadapter
    * Dockconnector-naar-USB-kabel
    * Documentatie / Pinnetje.

Prijs: 499,- ex. btw.

Neem contact met ons op voor aankoop, tel. 0900 – megabite (6342248)


"iPhone

Programma's geopend houden op de achtergrond. Je programma's ordenen in mappen. Rondneuzen in de iBookstore. De 8-GB iPhone 3GS maakt gebruik van alle prachtige functies van iOS 4.

""

""

"Multitasking"

Je kunt nu je favoriete programma's van andere fabrikanten uitvoeren en onmiddellijk tussen deze progamma's schakelen, zonder dat de programma's op de voorgrond langzamer worden of de batterij onnodig wordt gebruikt1. Zo kun je bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd luisteren terwijl je aan het e-mailen bent. Of een VoIP-gesprek ontvangen terwijl je een game speelt.

""

"Mappen"

Voor snelle toegang tot je favoriete programma's orden je je programma's op je beginscherm netjes in mappen. Dit doe je eenvoudig door te slepen.

""

"iBooks"

iBooks is niet alleen een eBook-lezer in kleur, maar ook een fantastische boekwinkel waar je op elk gewenst moment boeken kunt opzoeken en kopen.2 Het programma werkt met pdf's die je via iTunes op je Mac of pc kunt synchroniseren. En je kunt iBooks aanpassen aan jouw manier van lezen, bijvoorbeeld door de helderheid aan te passen en de lettergrootte te wijzigen.

""

"Telefoonnummer"

Bellen met een iPhone begint met een tik op een naam of telefoonnummer. En met Visual Voicemail kun je je berichten doornemen in je eigen volgorde – net als e-mail.

Published On: 18-10-10|Categories: nieuws|

Deel dit bericht