De iPhone 5 van Apple komt pas in 2012 omdat het bedrijf eerst deze zomer de iPhone 4S zal lanceren. Uitnodigingen aan de Britse pers voor een conferentie in de Verenigde Staten doen deze geruchten oplaaien.

Verschillende media maken melding van een selecte groep Britse pers die uitgenodigd wordt voor de Worldwide Developers Conference (WWDC) van Apple in juni. De journalisten zou op het hart gedrukt worden te komen.

Media concluderen dat een lancering van de iPhone 5 grootser zou worden aangepakt, maar dat de pers ook weer niet voor niets naar de conferentie zal afreizen. Een kleinere lancering zou dus een betere optie zijn, geruchten over een iPhone 4S doen bovendien al langer de ronde.

Update    
Het zou gaan om een geüpdatet model van de iPhone 4. Qua uiterlijk zal er weinig veranderen. Het toestel wordt naar verwachting uitgerust met betere camera’s, een A5 dual-core precessor en HSPA+ voor sneller mobiel internet.
Een écht nieuwe iPhone, de iPhone 5, zou door de lancering van de 4S verschoven worden naar 2012 waar eerst nog verwacht werd dat de telefoon in september 2011 op de markt zou komen. De iPhone 4 is sinds juni 2010 beschikbaar.
 
Nieuw toestel
Dat er een nieuw toestel komt, lijkt duidelijk. Zo bevestigden eind april drie verschillende anonieme bronnen tegenover Reuters dat er in september een nieuw toestel verschijnt. Zij spraken toen over een iPhone 5 die in juli en augustus geproduceerd zou worden.
Ook lekte via bronnen bij fabrikanten al uit dat de productie van de iPhone 4 in het tweede kwartaal wordt teruggeschroefd in vergelijking met eerdere verwachtingen.

nu

Published On: 26-05-11|Categories: nieuws|

Deel dit bericht