Goed nieuws voor iedereen die behoefte heeft aan een langere accuduur. De iPhone 6 bevat mogelijk een flink grotere accu dan de iPhone 5s en 5c. Volgens nieuwe geruchten uit de Chinese productieketen krijgt de iPhone 6 een accu met 2100 mAh capaciteit.

De iPhone 5s en iPhone 5c zijn uitgerust met een accu van 1570 mAh. Eerder werden specificaties gepubliceerd van een iPhone 6 met batterij van slechts 1800 mAh.  Volgens het wisselend betrouwbare GforGames ging dat echter om een prototype en krijgt het definitieve 4,7-inch model een grotere accu.

Niet alleen de accu wordt groter, de iPhone 6 krijgt naar verluidt een scherm van 4,7-inch. Door dit grotere scherm zal het energieverbruik hoger zijn, maar een grotere iPhone beidt ook meer ruimte voor een grotere batterij.

"iPhone-accu"

 

Als de accucapaciteit tegen het grotere scherm afgezet wordt, is een verbetering van de batterijduur te verwachten. De nettowinst zal echter geen 33 procent zijn. Ervan uitgaande dat de nieuwe A8-chip voor de iPhone 6 zuiniger dan zijn voorgang is, zou de iPhone 6 20 procent langer mee kunnen gaan op één acculading.

De informatie die tot nu toe naar buiten is gekomen gaat over de 4,7-inch iPhone, er zijn weinig tot geen lekken over een 5,5-inch model. Of er überhaupt een 5,5-inch iPhone gaat komen horen we op 9 september, dan is Apple van plan de nieuwe iPhones aan de wereld te tonen.

onemorething.nl

Published On: 07-08-14|Categories: nieuws|

Deel dit bericht