Zowel KPN als Vodafone gaat eind deze maand de iPhone 4 leveren. Hoewel al eerder bekend was dat beide providers het Apple-toestel zouden gaan voeren in combinatie met een eigen abonnement, was een concrete datum nog niet bekend.

De twee telecomoperators hebben dinsdagochtend bekendgemaakt de iPhone 4 vanaf 29 november in hun assortiment op te nemen. Hierdoor zal de nieuwste smartphone van Apple bij alle grote providers verkrijgbaar zijn en komt er een definitief einde aan de hegemonie van T-Mobile op de Nederlandse iPhone-markt.

De iPhone zal bij KPN te koop zijn via KPN, Hi en Telfort, zo had de provider eerder al bekendgemaakt. De iPhone komt bij KPN in het 'reguliere assortiment'; tot nog toe verkocht de telco de iPhone alleen via een omweg en grotendeels aan zakelijke klanten. Zowel KPN als Vodafone komt met specifieke iPhone-abonnementen die bellen, sms en data in één bundel combineren.

KPN inroduceert vier verschillende abonnementen met datalimiet, waarbij zowel de specificaties als de losse toestelprijzen voor alle dochtermerken gelijk zijn getrokken. Bij zowel KPN, Hi als Telfort kunnen klanten bovendien voor 5 euro per maand een zogenoemde dataverdubbelaar kopen. Elk abonnement krijgt daarnaast standaard twee keer meer sms-jes dan belminuten. KPN biedt alleen 2-jarige abonnementen aan. Hi voorziet ook in jaarabonnementen.

Voor het complete artikel en prijzen kunt u hier klikken.

http://tweakers.net/nieuws/70551/kpn-en-vodafone-gaan-iphone-4-eind-november-verkopen.html

Published On: 02-11-10|Categories: nieuws|

Deel dit bericht