De Russische blogger Eldar Murtazin verklaart middels een tweet dat de lancering van de Samsung Galaxy S5 niet voor april 2014 zal plaatsvinden. De laatste tijd gingen regelmatig geruchten dat de telefoon al in januari of februari zou worden uitgebracht.

Er duiken steeds meer geruchten op over de Samsung Galaxy S5 Een bron met een wisselende betrouwbaarheid komt met meer informatie over de lanceringsdatum van dit nieuwe vlaggenschip. De Russische blogger Eldar Murtazin plaatste gistermiddag een tweet met daarin het bericht dat deze vermoedelijk omstreeks eind april 2014 gelanceerd zal worden.

 De bewering dat de Galaxy S5 eind april zal worden gelanceerd, staat haaks op eerdere berichten waarin werd verondersteld dat dit toestel in maart, februari of zelfs in januari al verkrijgbaar zal zijn.

Een vroege lancering zou wellicht klanten die nog recentelijk een Galaxy S4 hebben gekocht in de vingers snijden. Wel zou dit een financiële opleving kunnen betekenen, gezien de verkoop van de Galaxy S4 en de Galaxy Note 3 niet op Samsung's beoogde niveau zou zitten.

Hoewel er dus nog niet veel zekerheid is over de lanceerdatum, kan er vrijwel zeker van worden uitgegaan dat de Samsung Galaxy S5 zal zijn voorzien van een Snapdragon 800-chipset, 3GB werkgeheugen en een 16 megapixel-camera en zal draaien op Android 4.4 KitKat.

www.techzine.nl

Published On: 05-12-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht