Van 7 tot en met 29 december 2012 wordt door de Stichting Vorst In Baarn in de Pekingtuin dit eerste winterspektakel in Baarn georganiseerd.

Mega Bite draagt "Vorst in Baarn" een WARM hart toe en sponsort dan ook dit originele evenement.

De Pekingtuin ligt midden in het centrum van Baarn en is de ideale plek om deze spraakmakende winterbeleving voor jong en oud te realiseren. Centraal in het park ligt een heuse ijsbaan van 450m2 die dit jaar de naam Nuvema IJsbaan draagt.

Op vrijdagavond 7 december om 19.00 uur zal de officiële opening van de Nuvema ijsbaan plaatsvinden. Dit belooft voor iedereen die er bij is een onvergetelijk moment te worden.

Pia Douwes zal met een nummer uit de musical Elisabeth het absolute hoogtepunt worden van de opening. Sinds enige tijd woont Pia Douwes in Baarn en toen zij hoorde over het idee van de ijsbaan in de Pekingtuin hoefde zij niet lang na te denken om een bijdrage aan de opening te leveren. Baarn is trots op deze internationale musicalster en nog trotser is de organisatie dat zij Baarn een extra vorstelijke kleur geeft met haar optreden als Elisabeth (Keizerin Sisi). 

Ook heeft de organisatie de Nederlands kampioene kunstschaatsen, Joyce den Hollander, bereidt gevonden om het Baarnse publiek kennis te laten maken met het kunstschaatsen op topniveau. Joyce is 19 jaar en heeft als droom ooit naar de Olympische Spelen te gaan. Maar liefst 20 uur per week is deze Waddinxveense bezig met haar sport en hoe geweldig is het niet dat we haar gewoon in Baarn aan het werk kunnen zien. Uit Beneden-Leeuwen hebben we een groep van ongeveer 20 liefhebbers van het Zwieren en Zwaaien in Oud Hollandse kleding. De dansgroep van Kelly Timmers is al weken aan het repeteren om tijdens de opening het aanwezige publiek versteld te doen laten staan.

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de opening zal de kerstboom worden aangestoken en natuurlijk zal die gedurende de hele tijd van Vorst In Baarn blijven branden.

Meer informatie vind je op de website: www.vorstinbaarn.nl

Mega Bite

Published On: 06-12-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht