Microsoft heeft het servicepack 2 voor Office voor Mac 2001 opnieuw uitgebracht, vijf dagen na het terugtrekken van een versie met bugs.

Vijf dagen nadat Microsoft servicepack 2 van Office voor Mac 2011 van zijn servers heeft gehaald, heeft het bedrijf een verbeterde versie gepubliceerd, schrijft Computerworld. Na klachten trok Microsoft eind vorige week halsoverkop de automatische update voor Office op Mac 2011 terug. Service Pack 2 bevatte bugs die in sommige gevallen de database van Microsofts mailclient Outlook op Mac OS X deden crashen.

Microsoft had in eerste instantie na enkele meldingen tijdelijke oplossingen geboden, maar trok uiteindelijk de gehele update toch terug. SP2 werd op 12 april uitgebracht, maar nog diezelfde dag stroomden de meldingen van de problemen binnen.

Update herstelt schade

Microsoft stelt het databaseprobleem nu te hebben opgelost. De nieuwe versie zal ook databases die door de vorige upgrade waren beschadigd repareren, aldus Microsoft.

Het is niet de eerste keer dat Microsoft noodgedwongen een update van zijn servers haalt. De meest serieuze gevallen waren de afgelopen jaren die van Blue Screens of Death bij Windows XP en een mislukte update voor Windows Vista.

Webwereld

Published On: 27-04-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht