Microsoft verandert voorlopig niets aan Office for Mac. De app is slecht leesbaar op Apple's Retina-schermen. De ontwikkelaars willen niet zeggen of er een update komt die de schermen ondersteunt.

Gebruikers van Office for Mac klagen op het officiële forum van het softwarepakket steen en been dat de app er slecht uitziet op Retina-schermen. "Alle Word- en Excel-documenten zien er momenteel heel slecht uit", stelt een reactie. Andere gebruikers omschrijven de leesbaarheid als wazig, pijnlijk voor de ogen en simpelweg slecht.

Consumenten eisen Retina

Een reactie van de ontwikkelaars sust de zaak en stelt dat in elk geval Outlook er goed uitziet. "Helaas kunnen we op dit moment niets zeggen over toekomstige updates met betrekking tot Retina-ondersteuning voor Word, Excel of PowerPoint."

Webwerelds zustersite Computerworld schrijft dat Retina-ondersteuning het meest verzocht wordt ter verbetering van Office for Mac. De reageerders zijn het bij het uitblijven van deze ondersteuning niet eens met Microsofts bewering dat Office for Mac gereed is voor OS X Mountain Lion.

Gebruikers zijn boos dat ze zijn overgestapt van het prima werkende vorige Office-pakket naar de versie die Mountain Lion ondersteunt. "Ik heb er spijt van dat ik deze versie heb gekocht, want de versie uit 2008 zou prima zijn geweest", klaagt een gebruiker.

webwereld.nl

Published On: 16-08-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht