Microsoft heeft de beschikbare cloudopslag voor OneDrive for Business flink verhoogd: in plaats van 25GB krijgt de gebruiker voortaan 1TB aan ruimte. Ook zakelijke Office 365-abonnees met OneDrive for Business krijgen per direct 1TB aan OneDrive for Business-opslag per gebruiker.

De upgrades in beschikbare cloudopslag voor zakelijke accounts op OneDrive, eerder bekend als SkyDrive, zijn door Microsoft bekendgemaakt op het Office Blog en gaan per direct in. OneDrive for Business is een relatief nieuw product dat als losstaand pakket wordt aangeboden en gezien kan worden als tegenhanger voor diensten als Dropbox en Box. Desondanks is de integratie met de Office-suite overeind gebleven, zo stelt Microsoft. Bij de introductie kregen gebruikers nog 25GB, maar dat is nu opgehoogd naar 1TB.

Naast OneDrive for Business profiteren volgens Microsoft ook Office 365 ProPlus-abonnees van de vergrootte opslagcapaciteit. Microsoft-watcher Mary Jo Foley laat echter weten dat alle zakelijke Office 365-abonnement die een OneDrive for Business-pakket afnemen onder de upgrade vallen, zoals de SharePoint Online-abonnementen en de diverse Office 365-pakketten voor het midden- en kleinbedrijf.

Tweakers.net

Published On: 01-07-14|Categories: nieuws|

Deel dit bericht