Microsoft komt in oktober met een nieuwe Surface Pro. De combinatie tussen een laptop en tablet zou Windows 10 en een nieuwe processor krijgen.
Dat bericht althans Digitimes op basis van anonieme bronnen in de productieketen.

Microsoft heeft inmiddels grote hoeveelheden harde schijven besteld bij Samsung en zou de productieketen hebben gevraagd de massaproductie in september op te voeren voor een lancering in oktober.

De Surface Pro 4, zoals het apparaat mogelijk gaat heten, zal nagenoeg hetzelfde ontwerp krijgen en hetzelfde 12 inch schermformaat als de Surface Pro 3. Wel wordt er een nieuwe Skylake-processor van Intel toegevoegd en zal de Surface Pro 4 standaard op Windows 10 draaien.

Overige specificaties noemen de bronnen niet.

Populairder
Naar verluidt verscheepte Microsoft na de introductie van de Surface Pro 3 zo'n driehonderdduizend exemplaren per maand. De anonieme bronnen van Digitimes verwachten dat dit na de introductie van het nieuwe model oploopt naar vijfhonderd- tot zeshonderdduizend. 

De Surface Pro-serie werd in 2012 door Microsoft geïntroduceerd. Het was de eerste pc die Microsoft zelf maakte zonder hulp van partners als HP, Dell of Acer. De apparaten zijn een combinatie van een laptop en tablet.

Nu

Published On: 16-07-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht