Microsoft heeft de mogelijkheid geopend om een preview van Office 2016 te testen. Voorheen kon alleen een kleine selectie groep gebruikers het kantoorpakket al uitproberen. De opvolger van Office 2013 is uitgebreider dan Office voor Windows 10.

Gebruikers die de Office Consumer Technical Preview willen downloaden, moeten zich aanmelden bij Microsoft Connect en daar de software kiezen uit de lijst van producten. Microsoft vereist wel dat gebruikers een non-disclosure agreement tekenen, waarmee ze beloven geen informatie over de Office-suite vrij te geven.

Microsoft kondigde Office 2016 eind januari aan en de software moet in de tweede helft van 2015 verschijnen. Veel nieuwe functionaliteit bevat de versie niet ten opzichte van Office 2013, maar de interface is wat aangepast, er is een donkerder thema en er komt een Clippy-achtige assistent.

Microsoft maakte vorige week de testversie van Office voor Windows 10 beschikbaar. Deze Office-versie is geoptimaliseerd voor touchscreens en gaat standaard meegeleverd worden met smartphones en kleine tablets die Windows 10 draaien.

Tweakers.net

Published On: 11-02-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht