Microsoft lijkt te stoppen met de verkoop van het Windows 7 Family Pack. Het pakket, dat gebruikers drie licenties geeft om een oudere Windows-versie te upgraden, zou na 31 december niet meer worden geleverd.

Webshop Amazon heeft op de productpagina van het Windows 7 Upgrade Family Pack een melding geplaatst waaruit blijkt dat de retailer het product na 31 december niet meer zal verkopen. Het product is nu nog beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Amazon geeft aan nog 36 nieuwe exemplaren van het Family Pack te hebben, dat voor 125 dollar wordt verkocht. Het pakket is sinds de herintroductie in de Verenigde Staten op 3 oktober dertien weken beschikbaar geweest.

Microsoft had bij de introductie van het familiepakket al aangekondigd dat het product slechts tijdelijk beschikbaar zou zijn, maar het was niet bekend wanneer de softwaregigant het pakket uit de schappen zou halen. Vorig jaar verkocht Microsoft eenzelfde Family Pack, dat ook tijdelijk verkrijgbaar was. Het bedrijf stopte de levering van dat product echter in december 2009 onaangekondigd, wat consumenten niet konden waarderen.

Het is vooralsnog niet duidelijk of de einddatum van de verkoop van het Family Pack wereldwijd geldt. Momenteel maakt onder meer Bol nog geen melding van het verdwijnen van het product; de webwinkel biedt het Windows 7 Upgrade Family Pack aan voor 145 euro.

Tkeakers.net

Published On: 27-12-10|Categories: nieuws|

Deel dit bericht