Microsoft heeft tijdens de WPC 2011 conferentie onverwacht vier nieuwe toestellen met Windows Phone 7 getoond. De belangrijkste daarvan is ongetwijfeld de WP7-variant van de Samsung Galaxy S II.


Microsoft liet tijdens de conferentie weten dat drie nieuwkomers zich hadden aangesloten bij de lijst producenten van Windows Phone 7 toestellen.

Zowel Acer, Fujitsu en ZTE zullen binnen afzienbare tijd toestellen met het besturingssyteem op de markt brengen. Video's die online gepubliceerd waren zijn inmiddels op last van Microsoft verwijderd.

Galaxy S II
Ook toonde Microsoft, als vierde toestel, een Galaxy S II. Het gaat om een aangepaste versie van het populaire Samsungtoestel dat draait op Android. Geruchten over een WP7-versie doken al op via verschillende registratieformulieren.

Hoewel Microsoft nog geen specificaties van de toestellen heeft vrijgegeven, was al wel te zien dat de aangepaste Samsung Galaxy S II beschikt over een front-facing camera. Daaruit valt op te maken dat het besturingssysteem van Microsoft binnenkort geschikt zal worden gemaakt voor videotelefonie.

Deze functie wordt verwacht in de volgende grote update van het OS, Windows Phone 7 Mango.


nu

Published On: 13-07-11|Categories: nieuws|

Deel dit bericht