Ongeveer een week geleden deed Microsoft de mededeling dat het fenomeen Rooms ten einde komt. Rooms gaf de mogelijkheid om een zogenaamde Kamer op te zetten en hier mensen voor uit te nodigen. Binnen deze kamer konden vervolgens chats, notities, foto's en agenda's gedeeld worden. Vanaf maart zal deze functionaliteit stoppen en kunnen gebruikers enkel nog de inhoud inzien, het toevoegen of wijzigen is dan verleden tijd.

Op Youtube heeft het Spaanse Microsoft Place nu een video gepubliceerd waarin we de Buddy Aware zien. In het bijschrift spreekt men van People Sense en dit biedt de mogelijkheid om real-time de locatie met contacten in de agenda te delen. Dit werkt middels autorisaties en maakt het mogelijk om via Here Drive naar de exacte GPS-coordinaten te reizen. Tevens is er de mogelijkheid om via de app te chatten of telefonisch contact op te nemen.

People Sense zal naar alle waarschijnlijk opgenomen in Windows 10 die later dit jaar beschikbaar komt voor zowel de desktop als mobiele devices.

Hardware.info

Published On: 23-02-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht