In april 2014 stopt Microsoft met de ondersteuning van het 12 jaar oude besturingssysteem Windows XP. Hierdoor kunnen beveiligings- en privacyproblemen ontstaan, metgrote gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Wordt er na die datum door hackers een lek in Windows XP ontdekt, dan zal dit niet meer verholpen worden. Hierdoor hebben hackers in principe eindeloos toegang tot uw omgeving.

Tot en met 31 maart hebben we een zeer interessante inruilactie voor u. U kunt uw WindowsXP dan inruilen voor een nieuwe Windows 7 Professional of Windows 8 Professional computer. Wij zorgen voor de volledige installatie, zetten al uw bestanden over en zorgen ervoor dat alle data op uw oude computer compleet veilig wordt verwijderd. Uw computer wordt schoon geïnstalleerd en aangeboden aan onze Stichting Moyomundo die zich in zet voor kleinschalige ontwikkelprojecten in Kenia. Meer informatie over destichting vindt u op www.moyomundo.nl

"megabite-ruil-uw-xp-computer-in.png"

Er is een grote kans dat ook in uw bedrijf nog Windows XP machines aanwezig zijn. Ditkunnen gewone computers of notebooks zijn, maar vaak werken ook computergestuurde machines nog op dit besturingssysteem. Deze machines zullen niet zomaar vervangen worden uiteraard, maar er moet dan wel een heel goede Firewall opgezet worden wanneer deze machines nog via het Internet moeten kunnen blijven communiceren.

Houd uer rekening mee dat per 1 april 2014 uw Windows XP machines ook niet meer in onze SLA-dekking valt. Wij raden u dan ook ten zeerste aan zo snel mogelijk deze computers te vervangen.

U kunteen bestelling plaatsen via ons Support Center, of door een mail te sturen aan help@megabite.nl.

 

IBAN

Vanaf 1 februari 2014 zijn het huidige rekeningnummer en de huidige standaarden voor overschrijvingen en incasso’s niet meer te gebruiken. Als u dan niet over bent, kan er in lijn met Europese wetgeving geen gebruik meer worden gemaakt van het nationale betalingsverkeer.

Heeft u vragenof wilt u ondersteuning met het updaten van uw administratie software waarbij de banknummers omgezet dient te worden, neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door een ticket aan te maken in ons Support Center. Als u niet bekend bent met ons Support Center, dan kunt u ook een e-mail sturen naar help@megabite.nl.

 

Ontdek Windows 8.1

Windows 8.1 laat u sneller browsen, films bekijken en een indrukwekkende presentatie samenstellen allemaal op één pc. Bovendien kunt u nu drie applicaties tegelijk op het scherm tonen, in één enkele weergave. Personaliseer uw "Startscherm" met uw favoriete nieuws, vrienden,sociale netwerken en applicaties. Met aanpasbare kleuren en achtergronden en vier verschillende formaten tegels, geeft u uw apparaat een unieke, persoonlijke uitstraling.

"windows-81-new.jpg"

Veilig en snel
Met Windows 8.1 wordt alles nog veiliger en blijft u up-to-date met Windows Defender, Windows Firewall en Windows Update. Windows 8.1 start sneller op, wisselt sneller tussen applicaties en gebruikt energie efficiënter dan eerdere versies van Windows. Indien uw PC gebruik maakt van Windows 7, worden uw bestanden, applicaties en instellingen eenvoudig overgezet naar 8.1.

Windows 8.1 Pro
Met Windows 8.1 Pro schaft u een volledige licentie aan. Windows 8.1 Pro biedt u verbeterde gegevensbescherming met met BitLocker. Gebruik BitLocker Drive Encryption om alle bestanden op een volledige schijf te beschermen en te beveiligen. Daarnaast is het mogelijk om onderweg toegang te verkrijgen tot uw PC met behulp van "Extern bureaublad". Met Extern bureaublad kunt u verbinding maken met een PC op een andere locatie, bijvoorbeeld van uw privé- naar uw werk-PC.

Windows 8.1 Pro Pack
Windows 8.1 Pro Pack is een upgrade van Windows 8 of Windows 8.1 naar Windows 8.1 Pro. Met behulp van deze upgrade, brengt u uw Windows 8 of Windows 8.1 naar een nog hoger niveau, namelijk Windows 8.1 Pro. Dit betekent dat u de beschikking krijgt over onder andere verbeterde gegevensbescherming met BitLocker en Extern bureaublad

Megabite

Published On: 27-03-14|Categories: nieuws|

Deel dit bericht