Netgear's CEO Patrick Lo heeft zich negatief uitgelaten ten opzichte van Steve Jobs en Microsoft. Onderwerp van gesprek waren de CEO van Apple Steve Jobs en het Microsoft product Windows Phone 7.

Lo verkondigde dat de gesloten producten van Apple snel zullen worden ingehaald door open alternatieven. De enige reden dat Apple zo goed vertegenwoordigt is in de huidige markt, is te danken aan Steve Jobs, aldus Lo. Verder zou Steve Jobs een persoonlijke vete hebben tegen Flash en dat zou dan ook de reden zijn dat Apple producten geen flash-ondersteuning hebben. Verder zou Apple's geslotenheid te ver gaan en zal het op termijn verslagen worden door Android tenzij Apple daar iets aan gaat doen.

Microsoft's Windows Phone 7 kreegt het eveneens te voorduren en zou volgens Lo een mislukking zijn. Het zou voor Microsoft game over zijn. Dit verklaarde hij drie maanden na de release van Windows Phone. Positiever was de CEO van Netgear over Android. Android zal uiteindelijk aan de top komen te staan en zich ontwikkelen tot een besturingssysteem voor meerdere producten, waaronder ook televisies en mediaspelers.

Techzine.nl

Published On: 01-02-11|Categories: nieuws|

Deel dit bericht