Ziggo Mobiel krijgt 4G-ondersteuning

Ziggo Mobiel-abonnees krijgen vanaf nu ook toegang tot 4G. Daarmee wordt hun maximale downloadsnelheid verhoogd van 14,4 Mbps via het 3G-netwerk naar 50 Mbps via 4G.

Ziggo heeft geen eigen 4G-netwerk, maar maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Ziggo Mobiel is beschikbaar voor gebruikers van vaste diensten van Ziggo. 

Abonnees kunnen kiezen uit vier 4G-pakketten: een databundel van 300 MB voor 9 euro per maand, een databundel van 1500 MB voor 15 euro per maand, een bundel van 4500 MB voor 30 euro per maand en een familiebundel met 6000 MB voor 45 euro per maand.

Wanneer de datalimiet is bereikt wordt de snelheid teruggebracht naar een downloadsnelheid van 64 Kbps en een uploadsnelheid van 32 Kbps. De normale snelheid kan dan worden gebruikt voor 0,025 euro per MB. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Verder kunnen Ziggo Mobiel-gebruikers voortaan onbeperkt sms'jes versturen met elk abonnement en is ook het versturen van een sms'je vanuit de EU naar Nederland gratis. Telefoongesprekken vanuit de EU naar Nederland gaan verder automatisch uit de belbundel.

Nu.nl

Comments are closed.