Volgens MacRumors en 9To5Mac kunnen we op een zeer korte termijn een update tegemoet zien voor de iMac. Met de update voor de iMac zouden onder andere de techniek Thunderbolt en de Sandy Brigde-processoren hun intrede doen.

Volgens de websites zouden alle pijlen wijzen op een update voor de iMac. De geruchten begonnen enkele weken terug toen een onbekende bron claimde dat een update voor de iMac niet ver weg zou zijn in de Verenigde Staten. Deze vernieuwing zou gepland zijn rond eind april, begin mei. Een week later bevestigde bronnen van 9To5Mac dit verhaal. Vandaag zou het bekend zijn geworden dat de nieuwe iMac in de tweede week van mei komt en Apple deze week zal stoppen met het verschepen van oude modellen.


""

9To5Mac redeneert dat Apple vaak zijn producten op dinsdagen en woensdagen lanceert en het dus voor de hand ligt dat de nieuwe iMacs op drie of vier mei verkrijgbaar zullen zijn. Het laatste nieuws zou van Mr. X zijn hand zijn. Een anonieme bron die in het verleden al vaak de goede informatie bleek te geven.
Techzine

Published On: 27-04-11|Categories: nieuws|

Deel dit bericht