Er is weer een verwijzing gevonden naar een lancering van de iPad 3 begin maart. Bovendien zijn nieuwe details uitgelekt.

In de code van iOS 5 in diverse landen waaronder Japan en Frankrijk is een verwijzing gevonden naar 9 maart 2012. Op die datum zou iOS 5.1 moeten uitkomen. Er gaan al tijden geruchten over een iPad 3-lancering eind februari of begin maart.

Vaak koppelt Apple updates van iOS aan de lancering van een iPad of iPhone of liggen deze twee data in ieder geval dicht bij elkaar in de buurt.

Nieuwe details

The Verge beschikt donderdag over nieuwe details rond de iPad 3. Volgens de website krijgt de nieuwe tablet van Apple geen quad-core chip, maar een dual-core variant, wel wordt de processor een stuk krachtiger dan die in de iPad 2.

Daarnaast zou er ruimte zijn voor een grotere accu en nieuwe camera's. Qua uiterlijk zal de nieuwe tablet veel lijken op zijn voorganger. Ook 9to5mac.com beschikt over foto's die dit bevestigen.

"xx"

Foto afkomstig van 9to5mac.com


Lancering

Apple heeft zelf zoals gebruikelijk nog niets gezegd over een eventuele lancering van een nieuwe iPad. Aan de andere kant is het in maart een jaar geleden dat de iPad 2 uitkwam en zit er vaak een jaar tussen apparaten van Apple.

Uitnodigingen voor de aankondiging van Apple-producten worden meestal ongeveer een week voor het evenement naar de pers gestuurd. Een dergelijke aankondiging vindt bovendien vaak plaats dicht op de daadwerkelijke lanceringsdatum.

nu.nl / 9to5mac.com

Published On: 09-02-12|Categories: nieuws|

Deel dit bericht