Microsoft heeft een verandering doorgevoerd in de overeenkomst van Office 2013, waardoor het toch mogelijk wordt om de licentie over te zetten op een ander systeem. Weliswaar kan het overzetten maar één keer in de 90 dagen, het is een hele vooruitgang ten opzichte van het onverbiddelijke beleid dat de softwaregigant er eerder op nahield.

Medio februari ontstond ophef rondom Office 2013, omdat de licentie niet overgezet kon worden op een ander systeem. Dit kon enkel wanneer sprake was van een hardwarefout die binnen de garantie van het systeem viel. Microsoft past deze regel na deze ophef aan, waardoor gebruikers de licentie nu eens per 90 dagen over kunnen zetten.

De verandering is geldig voor Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013, Office Professional 2013 en de losse Office 2013-applicaties. Microsoft benadrukt in een statement: "Een belangrijk ingrediënt in onze formule is dat we luisteren naar onze klanten, we zijn blij met de feedback die ten gronde lag aan de verandering in de overeenkomst."
Techzine

Published On: 08-03-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht