Het is dan bijna zo ver: Op zaterdag 8 april opent Het Amsterdams Proeflokaal haar deuren.
Met dit nieuwe concept is Amsterdam een zeer bijzondere beleving rijker!

Het Amsterdamse Proeflokaal is the place to be voor liefhebbers van goed eten en drinken voor toeristen, foodies en werkers op de Amsterdamse Zuid- en Sportas. De gasten worden meegenomen in een interactieve wereld van smaakbeleving, proeven, (culinaire) geschiedenis van Amsterdam en productinformatie. De wisselwerking met de divers horecapartners en het Olympisch Stadion staat borg voor een doordachte benadering van voorlichting, kwaliteit en gastvrijheid.

""

Mega Bite is verantwoordelijk voor de internetvoorziening van Het Amsterdams Proeflokaal. Zes kilometer aan netwerkbekabeling zorgt ervoor dat er niet alleen een optimaal WiFi netwerk is, maar dat ook alle audiovisuele techniek (ledschermen, projectes, geluid) gebruik kan maken van veilig internet. Daarnaast hebben we ook een netwerk aangelegd voor het digitale kassa-systeem. Natuurlijk wordt ook de keukenapparatuur via internet uitgelezen. Al met al een complex maar mooi ICT project.

We hopen je snel te ontmoeten in Amsterdam. Voor meer informatie over dit project ga je naar www.hetamsterdamseproeflokaal.nl

""

Mega Bite

Published On: 31-03-17|Categories: nieuws|

Deel dit bericht