Gebruikers van Premiere Pro en Audition CC wordt sterk afgeraden om te upgraden naar OS X El Capitan. Adobe heeft een aantal problemen in zijn software gevonden en schrijft in een blogpost dat gebruikers het best nog even kunnen wachten.

De fabrikant meldt dat voornamelijk Premiere en Audition last hebben van crashes door plug-ins en drivers die niet goed werken met System Integrity Protection van El Capitan. Het bedrijf zegt aan een oplossing te werken.

Volgens de blogposts van Adobe start Audition soms helemaal niet op en zorgen bepaalde plug-ins en interfaces voor crashes. De problemen met Premiere worden niet specifiek benoemd. Het is nog onduidelijk wanneer een bijgewerkte versie van de software uitgebracht wordt.

"adobepremierecc"

Ook fabrikant Native Instruments waarschuwt voor problemen met zijn Audio Units (AU) plug-ins. Deze worden door OS X 10.11 El Capitan als onveilig aangemerkt en laden daarom niet in Logic Pro X. Diverse hardware die bij Traktor DJ geleverd wordt, veroorzaakt bovendien crashes en kernel panic onder de nieuwste OS X-versie. De fabrikant heeft beta-drivers beschikbaar gesteld om de ergste problemen te verhelpen.

OneMoreThing

Published On: 05-10-15|Categories: nieuws|

Deel dit bericht