Nu 2010 op zijn einde loopt, mogen we alweer uitkijken naar het komende jaar. En dan natuurlijk met name naar de producten die Apple ons zal voorschotelen. De Mac App Store staat op 6 januari als eerste op het programma, maar de iPad 2 zal ook niet lang uitblijven. Maar wat kunnen we verwachten van deze vernieuwde iPad?

Als we het volstrekt onbekende Japanse blog MacOtakara mogen geloven, krijgt de iPad 2 een vernieuwd uiterlijk. Zo zou de achterkant niet meer gebogen zijn, maar eerder de looks krijgen van de achterkant van de iPod touch. Daarnaast wordt de rand van de iPad smaller; 3mm om precies te zijn. Daarmee meet de iPad 2 239mm bij 186mm. Tot slot krijgt hij ook een betere speaker die zelfs zichtbaar zal zijn aan de onderkant.

Het geheel zou as we speak geproduceerd worden door Foxconn en eind januari in de schappen liggen. Vanzelfsprekend moeten we bovenstaande met een flinke korrel zout nemen en rest ons niets anders dan rustig een uitnodiging voor een perspresentatie van Apple af te wachten.

MacOtakara

Published On: 29-12-10|Categories: nieuws|

Deel dit bericht