De Chinese fabrikant Foxconn zou in augustus beginnen met de productie van de 5,5 inch iPhone. De productie van het 4,7 inch-toestel gaat al in juli van start.

Dat meldt het wisselend betrouwbare Digitimes.

Er gaan al langer geruchten over een 4,7 inch en een 5,5 inch iPhone, die nog in 2014 het levenslicht moeten zien. De productie van de 4,7 inch-variant gaat in juli van start bij Foxconn en wordt voor 30 procent uitbesteed aan Winstron. Mogelijk kan Foxconn in zijn eentje niet aan de vraag voldoen.

Het 5,5 inch-toestel zal volledig bij Foxconn geproduceerd worden, maar de productie zou pas in augustus starten. Dat is voor Apple mogelijk te kort dag om de telefoon al in september te kunnen lanceren.

19 september

Volgens Apfelpage komt de iPhone 6 op 19 september uit. De website beweert dat aan de hand van geheime documenten van telecomprovider Deutsche Telekom. De claim is niet helemaal uit de lucht gegrepen, aangezien Apple de voorgaande jaren ook de derde vrijdag van september gebruikte om een nieuwe iPhone te introduceren.

Waarschijnlijk gaat het om de 4,7 inch-variant. Volgens eerdere geruchten zouden er problemen zijn met de productie van het 5,5 inch-scherm, waardoor deze pas later uitgebracht zal worden.

nutech.nl

Published On: 28-05-14|Categories: nieuws|

Deel dit bericht