Samsung zou volgens geruchten binnenkort beginnen met de massaproductie van de Galaxy S5. Opmerkelijk is dat er twee verschillende varianten van deze Galaxy S5 zouden worden geproduceerd.

Op de Zuid-Koreaanse website ETNews is vandaag het bericht verschenen dat Samsung begonnen is met de productie van de opvolger van de Galaxy S4. Deze smartphone zal volgens de bron in een luxe en een normale uitvoering worden geproduceerd.

Wat de specificaties van de Galaxy S5 betreft, zal deze vrijwel zeker worden uitgevoerd met een 64bit-processor. Dit zou een Exynos 6-processor kunnen zijn of een vergelijkbare Qualcomm Snapdragon-processor. Verder zou het toestel beschikken over 3GB werkgeheugen, een 16 megapixel-camera, een 4.000 mAh-batterij en draaien op Android 4.4 KitKat.

De luxe uitvoering van de Galaxy S5 zal naar verluidt worden uitgevoerd met een metalen behuizing en een flexibel OLED-beeldscherm. De normale uitvoering zal het moeten doen met de traditionele plastic afwerking en een niet-flexibel OLED-beeldscherm.

Samsung zou in januari één miljoen exemplaren willen fabriceren. In de maand februari zou deze productie vervolgens worden verhoogd tot een totaal van zo'n zeven miljoen. Dit zou slechts 70 procent van het aantal verkochte Galaxy S4-modellen gedurende de eerste maand zijn.

www.techzine.nl

Published On: 28-11-13|Categories: nieuws|

Deel dit bericht